(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Etsimme raskaan kaluston asentajaa asiakkaallemme Vuosaareen!


Työnkuvaus:

Etsimme raskaan kaluston asentajaa asiakkaallemme Vuosaaren satama-alueelle. Työtehtäviisi kuuluvat kaluston runkoon, alustaan, moottoreihin, päällysrakenteisiin sekä varusteisiin kohdistuvat huollot ja korjaukset. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi työn laadukkaasta toteutuksesta ajallaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuoro 07-15 ja iltavuoro 15-23. Vuoroja tehdään vuoroviikoittain. Viikkotyöaika on 37,5 h/vko.


Odotamme sinulta:

- Alalle soveltuvaa koulutusta
- Kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
- Valmiutta 2-vuorotyöhön


Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon
suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston
huolto- ja korjaustöistä. Toivomme, että hakijalla on kokemusta sähkö- ja tietokonepuolesta sekä mahdollisesti hitsaamisesta. Merkittäväksi eduksi katsomme hakijan aiemman tuntemuksen jostakin raskaan kaluston ajoneuvotekniikasta.

Älä kuitenkaan pelkää jättää hakemusta, jos olet vasta-alkaja alalla!


Tarjoamme sinulle:
- Monipuoliset ja haastavat työtehtävät
- Kannustavan tiimin tuen
- Tesin mukaisen palkan, joka tarkastetaan työntekijän oman suoriutumisen mukaan
- Pitkäaikaisen työsuhteen


Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -