(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

RASKAAN KALUSTON ASENTAJA

vakituiseen työhön tähtäävään työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme toimii raskaan kaluston puolella erilaisissa kuljetus- ja maansiirtoalan tehtävissä ja he etsivät nyt joukkoonsa kokenutta asentajaa, joka ottaa vastuulleen yrityksen omien koneiden ja laitteiden huollot ja asennukset. Pääset osaksi vakavaraista yritystä, jossa arvostetaan työntekijöitä ja hyvää työilmapiiriä. Asiakkaan tarve on pitkäaikainen, joten alkuun työntekijän kanssa sovitaan vuokratyösuhde ja 8kk jälkeen työntekijä solmii vakituisen työsuhteen asiakasyritykseen.

Hallitset erilaiset ajoneuvot ja koneet ja osaat toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Työ tapahtuu pääosin päivävuorossa Oulussa sijaitsevassa hallissa. Monipuolinen kokemus asennus- ja huoltotehtävistä nimenomaan raskaan kaluston puolelta on välttämätöntä työn itsenäisen luonteen vuoksi.

Hakijalta odotamme:
- Aiempaa kokemusta raskaankaluston korjaus- ja huoltotehtävistä
- Itsenäistä työotetta
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:
- Monipuolisen, vaihtelevan ja vastuullisen työn
- Huumorintajuisen ja viihtyisän työympäristön
- Vakituiseen työhön tähtäävän työsuhteen

Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: TES

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä kuvallinen hakemuksesi palkkatoiveen kera heti www.go-on.fi sivujen kautta, sillä työt alkavat välittömästi sopivan tekijän löydyttyä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.