(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Etsimme Helsingin linja-autokorjaamollemme kokenutta raskaan kaluston asentajaa vastaamaan linja-autojemme kunnossapidosta osana ammattitaitoista tiimiämme. 

Tehtävään kuuluu monipuolisen linja-autokalustomme huolto- ja korjaustoimenpiteet. Kalustoomme kuuluu Scania, Volvo, Iveco, VDL ja Solaris -merkkisiä lähi- ja kaupunkiliikenteen linja-autoja sekä Linkker ja Yutong-täyssähkölinja-autoja. 

Toivomme, että sinulla on työkokemusta ja osaamista raskaan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta. Linja-autokalustoon liittyvä kokemus ja sähkötöiden tuntemus luetaan sinulle eduksi. Korjaamollamme toimitaan kahdessa vuorossa (välillä 6.00 - 22.00 ma-pe sekä lauantaisin 07.00 – 15.30), joten sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön. Edellytämme myös C-luokan ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja modernit työvälineet sekä erittäin nykyaikaiset työskentelytilat maamme uudenaikaisimmalla linja-autovarikolla. Tehtävän palkkaus on huoltokorjaamoiden työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi tarjoamme käyttöösi VR-konsernin liikunta- ja virkistysedut. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Pauli Halonen, puh. 040 8623 753 arkisin klo 14 - 15. 
 
Jätäthän hakemuksesi 18.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää pian. 

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 1100 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.