(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle raskaan kaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tulet toimimaan kuorma-autojen akselistojen, alustarakenteiden ja päällirakenteiden asennuksissa. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Työtehtävä

Tehtäväsi tulee olemaan todella monipuolinen, sisältäen seuraavia työtehtäviä kuorma-autojen parissa:

- jarru- ja ilmajousituksien paineilmajärjestelmien muutostöitä

- sähköjärjestelmien asennustöitä

- hydraulijärjestelmien asennustöitä

- akselisto-, alusta- ja päällirakenteiden asennustöitä

Työn edellytykset

Odotamme sinulta kiinnostusta kuorma-autojen tekniikkaan sekä huolellista työnjälkeä sekä ongelmanratkaisukykyä. Eduksi katsomme sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmien osaamisen sekä kuorma-auton ajokortin. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen ja yhteistyö- ja paineensietokykyinen. Koulutustaustasi voi olla ajoneuvoasentajan koulutus tai jokin muu vastaava. Työkokemustasi voit olla kartuttanut tuotannollisista asennustöistä tai korjaustoiminnasta kuorma-autojen parissa. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi