(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle raskaan kaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tulet toimimaan kuorma-autojen akselistojen, alustarakenteiden ja päällirakenteiden asennuksissa. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Työtehtävä

Tehtäväsi tulee olemaan todella monipuolinen, sisältäen seuraavia työtehtäviä kuorma-autojen parissa:

- jarru- ja ilmajousituksien paineilmajärjestelmien muutostöitä

- sähköjärjestelmien asennustöitä

- hydraulijärjestelmien asennustöitä

- akselisto-, alusta- ja päällirakenteiden asennustöitä

Työn edellytykset

Odotamme sinulta kiinnostusta kuorma-autojen tekniikkaan sekä huolellista työnjälkeä sekä ongelmanratkaisukykyä. Eduksi katsomme sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmien osaamisen sekä kuorma-auton ajokortin. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen ja yhteistyö- ja paineensietokykyinen. Koulutustaustasi voi olla ajoneuvoasentajan koulutus tai jokin muu vastaava. Työkokemustasi voit olla kartuttanut tuotannollisista asennustöistä tai korjaustoiminnasta kuorma-autojen parissa. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen työtehtävän viihtyisissä toimitiloissa Vantaalla. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse Timolle. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on määräaikainen vuokratyö aluksi Workpowerin kautta, mutta sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme määräajan jälkeen.

Lisätietoja 

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi