(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Etsimme nyt kasvavaan tiimiimme Helsingin linja-autokorjaamolle raskaan kaluston asentajia vastaamaan linja-autojemme kunnossapidosta. Tehtävään kuuluu monipuolisen linja-autokalustomme huolto- ja korjaustoimenpiteet. Kalustoomme kuuluu Scania, Volvo, Iveco, VDL ja Solaris -merkkisiä pikavuoro-, lähiliikenne- ja kaupunkilinja-autoja sekä pian myös Linkker täyssähkölinja-autoja.

Toivomme, että sinulla on soveltuvaa työkokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta, mutta voit olla myös uraasi aloitteleva innokas vastavalmistunut asentajakin. Linja-autokalustoon liittyvä kokemus ja sähkötöiden tuntemus katsotaan eduksesi. Korjaamollamme toimitaan kahdessa vuorossa (välillä 6.00 - 22.00, ajoittain myös viikonloppuisin), joten sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön. Edellytämme myös C-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja modernit työvälineet sekä Pasilan varikkomme erittäin nykyaikaiset työskentelytilat maamme uudenaikaisimmalla linja-autovarikolla. Tehtävän palkkaus on huoltokorjaamoiden työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi tarjoamme käyttöösi VR-konsernin liikunta- ja virkistysedut. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Pauli Halonen, puh. 040 8623 753 arkisin klo 14 - 17.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 900 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on yli 500 bussia.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.