(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme asiakkaallemme

RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA

Onko sinulla kokemusta raskaan kaluston asennus-, korjaus- ja/tai huoltotehtävistä esim. yhdistelmäajoneuvojen, työ-, maatalous-, metsäkoneiden tai ylipäätänsä harrastamisen kautta? Jos on, niin tässä olisi sinulle vakituinen työpaikka asiakkaallemme. Tärkeintä on tekninen osaaminen/kiinnostus sekä vian etsimisen taito. Kokemuksen lisäksi asenteesi ratkaisee eli et pelkää työtä, työotteesi on reipas, itseohjautuva ja haluat kehittää osaamistasi.  Eduksi on ajoneuvoasentajan tai kone- ja metallialan koulutus, sähkö- ja hydrauliikan vahva osaaminen ja hitsaustaito (luokkia ei tarvitse olla suoritettuna). Töitä tehdään kahdessa vuorossa kaluston huolto- ja kunnossapitotöiden parissa.

Liity mukaan ammattimaiseen joukkoomme tekemään yhteistyössä asiakkaille huolto- ja korjaustöitä. Huumoriakaan emme unohda työpäivän mittaan, joten saat hyvät työkaverit kaupan päälle.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Uniflex henkilöstöpalveluiden kanssa, jossa lisätietoja tehtävästä saat Päivi Alanteelta, p. 044 2726 531

Jotta saat paikan, hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 26.8.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Sopivat henkilöt otetaan haastatteluun heti ja esitellään eteenpäin pikaisesti, joten hae paikkaa pian.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.