(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyritykseemme Pirkanmaalle raskaan kaluston sähkö-/automaatioasentajaa. Asiakkaamme valmistaa korkealaatuisia kuljetussäiliöitä yli 30 vuoden kokemuksella.

Aiempi kokemus raskaiden ajoneuvojen asennustöistä tai koulutus teknisiin asennustöihin löytyvät etsimämme henkilön ansioluettelosta. Asenne työntekoa kohtaan on kohdillaan ja uusiin haasteisiin ei pelota tarttua. Näiden lisäksi myös reippaus ja itsenäinen työskentelytapa ovat piirteitä, joita asiakasyrityksemme työntekijöissään arvostaa. Jos osaat vielä hitsata, niin suosittelemme jo ehdottomasti aloittamaan hakemuslomakkeen täyttämisen!

Asiakkaamme tarjoaa erittäin mielenkiintoisen ja haastavan työn korkeaa laatua ja asiantuntemusta arvostavassa suomalaisessa yrityksessä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme pitkäksikin ajaksi vuokratyöjakson jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus joko sähköisen järjestelmämme kautta tai laita se tulemaan sähköpostitse osoitteeseen tampere@nordic.fi.