Raskaan kaluston asentaja (VAK Huoltopalvelut)
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Raskaan kaluston asentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme VAK huoltopalvelut Oy:lle raskaan kaluston asentajaa Pirkkalaan. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Kaikki yhteydenotot sekä hakemukset osoitetaan Eezyn yhteyshenkilölle, yhteystiedot löytyvät hakuilmoituksesta. 

VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimpiä raskaan kuljetuskaluston valmistajia. Tuotanto-ohjelmaan kuuluvat kuorma-autojen kuormatilat, perävaunut ja vaihtolavalaitteet. Vahdolla sijaitsevan tehtaan lisäksi yrityksellä on koko maan kattavat huoltopalvelut kuudella paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on kaikkiaan yli 550 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihto oli yli 80 miljoonaa euroa.

VAK Huoltopalvelut tarjoaa maan kattavimmalla huoltopalveluverkostolla monipuoliset huolto- ja korjaamopalvelut kaikelle raskaalle kuljetuskalustolle valmistajasta riippumatta.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme raskaan kaluston asentajaa Pirkkalaan kokoaikaiseen työhön. Työt sisältävät pääsääntöisesti perävaunuihin,  päällirakenteisiin, takalaitanostimiin ja vastaaviin lisälaitteisiin liittyviä huoltoja ja korjauksia. Edellytämme hakijoilta useamman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Työtä tehdään arkipäivisin kolmessa vuorossa kello 6-22 välillä, lisäksi työhön kuuluu säännöllisiä lauantaivuoroja.

Odotamme:

  • Useamman vuoden työkokemusta raskaan kaluston asennuksista
  • Valmiutta vuorotyöskentelyyn
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Halua kehittää osaamistaan ja kehittyä työssä

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme kokoaikaisen työn asiakasyrityksessämme, jossa pääset toteuttamaan osaamistasi vaihtelevissa ja haasteita tarjoavissa työtehtävissä. Henkilöstön ammatilliseen kehittymiseen panostetaan myös jatkuvasti erilaisten koulutusten avulla. Tässä on tilaisuus päästä liittymään alan huippuosaajien tiimiin, jossa töitä painetaan menemään hyvän huumorin ja yhdessä tekemisen ilmapiirissä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi osoitteessa: http://smile2.likeit.fi/apply/197495027 ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Roope Näreikkö
Yhteyspäällikkö
roope.nareikko@eezy.fi
050 591 7076

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot