(Poistunut julkaisusta)

RASKAAN KALUSTON ASENTAJA, Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Suvanto Trucks Oy on täyden palvelun raskaan kaluston liike, josta löydät markkinoiden kilpailukykyisimmät vaihtoautot ja lisävarusteet. Voit tuoda käytetyt nosturit, koukkulaitteet ja kuorma-autot vaihdossa. Päälirakenteiden asennus hoituu saman katon alla. Suvanto Trucks Oy toimii Turussa, Tampereella ja Vantaalla.

 

Haemme nyt Turun toimipistelleemme vakituiseen positioon RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu kaikkea rekkojen jarrujen ja alustan korjaamisesta ja asentamisesta aina sähkötöihin asti. Suvanto Trucks Oy on kasvanut viimeisen viiden vuoden aikana huikeasti ja tulevaisuudessa suunnataan korkeammalle. Tarjolla on siis liukuvan työajan ja palkallisen lounasajan lisäksi pidempiaikainen pesti, sillä alasta kiinnostuneista ja motivoituneista ammattilaisista Suvanto Trucks Oy tulee pitämään kiinni. 

Jotta liiallinen asentaminen ei käy mielen tai kunnon päälle, tarjoaa Suvanto Trucks kulttuuriseteleitä työntekijöilleen. Henkilökunta on mukavan leppoista ja asioista puhutaan suoraan ja rehdisti. Toimitilat ovat uudenlaiset ja sijaitsevat Turun moottoriajoneuvojen kehdossa eli Orikedolla.

Paikka täytetään heti ammattitaitoisen ja alasta motivoituneen henkilön löydyttyä, toimithan siis nopeasti!

Ota pikaisesti yhteyttä ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Olli Tossavaiseen puhelimitse 045 357 8885 tai sähköpostitse olli.tossavainen@manpowergroup.fi, sekä rekisteröi CV:si Manpowerin kotisivuille ja klikkaa ”HAE”-painiketta. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.