(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja / Nosturiasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Haemme asiakkaallemme Kuopioon RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA/NOSTURIASENTAJAA

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy raskaan kaluston ajoneuvoasentajan koulutus, omaat jonkun verran työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, ja sinulta löytyy maalaisjärkeä työskentelyn tueksi. Eduksi tässä työssä on ymmärrys hydrauliikan päälle, yleisesti nostureiden ja hiabien osalta.

Työpäivät ajoittuvat arkipäiville kello 7.30-16 välille ja täysillä tunneilla, työtä on tarjolla aluksi yhden kuukauden ajaksi, mutta hyvälle asentajalle mahdollisesti myös pidempään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemus viipymättä, sillä haastattelemme jo hakuaikana!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.