(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja, kuorma-autot
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle raskaan kaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tulet toimimaan kuorma-autojen akselistojen, alustarakenteiden ja päällirakenteiden asennuksissa. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Työtehtävä

Tehtävä on monipuolinen ja se sisältää seuraavia työtehtäviä kuorma-autojen parissa:

- jarru- ja ilmajousituksien paineilmajärjestelmien muutostöitä

- sähköjärjestelmien asennustöitä

- hydraulijärjestelmien asennustöitä

- akselisto-, alusta- ja päällirakenteiden asennustöitä

Työn edellytykset

Odotamme sinulta kiinnostusta kuorma-autojen tekniikkaan ja motivaatiota oppia ja kehittyä alan osaajaksi. Koulutustaustaltasi voit olla ajoneuvoasentaja tai vastaava, mutta myös harrastuspuolelta kertynyt osaaminen katsotaan eduksesi. Työ edellyttää huolellista työnjälkeä ja ongelmanratkaisukykyä. Eduksi katsomme sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmien tuntemuksen sekä kuorma-autoajokortin. Lisäksi MIG/MAG-hitsauksen osaamisesta on hyötyä. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen ja yhteistyö- ja paineensietokykyinen.  Työkokemustasi voit olla kartuttanut tuotannollisista asennustöistä tai korjaustoiminnasta kuorma-autojen parissa. Tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin mielenkiinto alaan, oppimiskyky ja motivaatio kehittyä alan osaajaksi. 

Mitä tarjoamme?

Olemme työllistäneet yritykseen useampia henkilöitä, joilta olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että homma toimii ja työpaikan vaihto asiakasyritykseemme on ollut todella hyvä veto. Tarjoammekin sinulle monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan uutta esimerkiksi hydrauliikan ja pneumatiikan parissa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoitus on, että palkattu henkilö jatkaa työsuhdettaan asiakasyrityksen kirjoilla tämän jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)