(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja, kuorma-autot
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle raskaan kaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssä tulet toimimaan kuorma-autojen akselistojen, alustarakenteiden ja päällirakenteiden asennuksissa. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä.

Työtehtävä

Tehtävä on monipuolinen ja se sisältää seuraavia työtehtäviä kuorma-autojen parissa:

- jarru- ja ilmajousituksien paineilmajärjestelmien muutostöitä

- sähköjärjestelmien asennustöitä

- hydraulijärjestelmien asennustöitä

- akselisto-, alusta- ja päällirakenteiden asennustöitä

Työn edellytykset

Odotamme sinulta kiinnostusta kuorma-autojen tekniikkaan ja motivaatiota oppia ja kehittyä alan osaajaksi. Koulutustaustaltasi voit olla ajoneuvoasentaja tai vastaava, mutta myös harrastuspuolelta kertynyt osaaminen katsotaan eduksesi. Työ edellyttää huolellista työnjälkeä ja ongelmanratkaisukykyä. Eduksi katsomme sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmien tubntemuksen sekä kuorma-auton ajokortin. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen ja yhteistyö- ja paineensietokykyinen.  Työkokemustasi voit olla kartuttanut tuotannollisista asennustöistä tai korjaustoiminnasta kuorma-autojen parissa. Tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin mielenkiinto alaan, oppimiskyky ja motivaatio kehittyä alan osaajaksi. 

Mitä tarjoamme?

Olemme työllistäneet yritykseen useampia henkilöitä, joilta olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että homma toimii ja työpaikan vaihto asiakasyritykseemme on ollut todella hyvä veto. Tarjoammekin sinulle monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan uutta esimerkiksi hydrauliikan ja pneumatiikan parissa.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoitus on, että palkattu henkilö jatkaa työsuhdettaan asiakasyrityksen kirjoilla tämän jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis ripeästi!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi