(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja (Kaarina)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme raskaan kaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kaarinaan. Yrityksen erikoisalana ovat raskaan kuljetuskaluston korjaukset, huollot sekä varaosien myynti yli 60 vuoden kokemuksella. Lisäksi asiakasyrityksemme erikoisosaamiseen kuuluvat eri merkkien ajoneuvojen jousityöt.

Raskaan kaluston asentajan työtehtävässä menestymiseen vaaditaan alan koulutusta (esim. raskaskalustomekaanikko tai ajoneuvoasentaja) sekä perusosaamista hydrauliikasta ja sähkömekaniikasta. Toivomme hakijoilta myös muutaman vuoden kokemusta työskentelystä raskaan kaluston parissa. Lisäksi arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta sekä hyvää huumorintajua. Tulityökortti katsotaan eduksi, ja työaika on arkisin klo 7.30–15.30. Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa ja asiantuntevassa työyhteisössä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, puh. 050 411 0740. Tiedustelut arkisin klo 8–16.