(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja Jyväskylään!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Jyväskylään

RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääasiassa työtehtävät pitävät sisällään raskaan kaluston perävaunujen korjausta. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan ja hyvän työilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkan.
Odotamme sinulta
Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta asennus- ja sähköalalta sekä C-luokan ajokortti. Edellytämme myös kokemusta raskaan kaluston huolloista ja korjauksista. Eduksi hakijalle katsotaan hitsaus- ja metalliosaaminen, jarrulupa sekä englanninkielen taito. Tehtävässä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön.
Muut tiedot
Hae paikkaa 31.7.2019 mennessä täyttämällä työhakemus sivuillamme tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Raskaan kaluston asentaja". Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi! Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
Vuoden 2019 loppuun, mahdollisesti pidempään.
Lisätietoja
Amira Omran, jyvaskyla@vmp.fi, 040 307 5140
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2019 mennessä.