Raskaan kaluston asentaja Cargotecille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Onko sinulla kokemusta raskaan kaluston asennuksista? Etsitkö uusia tuulia työurallesi? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Cargotecille osaavaa raskaan kaluston asentajaa Vuosaareen Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Cargotec on johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisujen toimittaja, jonka tavoite on olla älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtaja. Yhtiön liiketoiminta-alueet Kalmar, Hiab ja MacGregor tunnetaan johtavista lastin- ja kuormankäsittelyn ratkaisuistaan ympäri maailman. Cargotec toimii yli sadassa eri maassa, ja vuonna 2020 heidän liikevaihtonsa oli noin 3,3 miljardia euroa. Vuoden 2020 lopussa cargoteclaisia oli noin 11 500.

Työpäiväsi

Aloitat työpäiväsi viihtyisällä ja tilavalla huoltohallilla arkisin klo 6.00 kahvilla ja työnjaolla. Työtehtäviisi kuuluvat raskaan kaluston asennukset ja korjaukset. Korjattavia koneita löytyy laidasta laitaan; esimerkiksi trukkeja, vetomestareita, kurottajia ja konttilukkeja. Työtehtävissäsi käytät osaamistasi mekaniikasta ja hydrauliikasta sekä mahdollisesti myös sähköpuolelta (kaavioiden lukutaito). Työtiimisi muodostuu kahdeksasta asentajasta sekä työnjohdosta. 

Työssäsi käyt myös jonkin verran asiakkaiden luona huoltoautolla, joten liikkumishalukkuus ja hyvät asiakaspalvelutaidot katsotaan eduksesi. Työ on pääosin päivävuoroa (klo 6-14), mutta joka kuudes viikko on iltavuoroa (klo 14-22). Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös ylitöihin ja viikonlopputöihin.

Arvostamme

 • Kokemusta raskaasta kalustosta ja/tai maanrakennuspuolen koneista
 • Mekaniikan, moottoritekniikan ja hydrauliikan ymmärrystä
 • Oma-aloitteista ja luotettavaa työskentelytapaa
 • Kehityshalukkuutta sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä

Tarjoamme sinulle

Cargotecillä saat pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi runsain mitoin mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Saat motivoivan ammattitaitoasi vastaavan palkan lisäksi vuosittaisen bonuksen ja laajan kansainvälisen organisaation tarjoamat muut työsuhde-edut. Lisäksi käytössä on reilu työaikajousto. Kaiken kaikkiaan Cargotecin nykyaikaisissa ja avarissa tiloissa on viihtyisä työskennellä, ja tukenasi on reilu esimies sekä kannustava tiimi.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: raskaan kaluston asentaja, raskas kalusto, asentaja, mekaaninen asentaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1464504
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Helsinki