(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja, alusta- ja säiliörakenteet (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Etsimme nyt Kangasalalaiselle asiakasyrityksellemme Alumatic Oy:lle asentajaa monipuolisiin työtehtäviin. Työt koostuvat raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikka- sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat myös alustoihin ja rakenteisiin liitettävien kiinnikkeiden / telineiden asennukset. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa Alumaticilla. Katso lisää yrityksestä www.alumatic.fi.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka arvostaa monipuolista työn kuvaa ja jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä innokkuutta oppia uutta. Hitsauskokemus (RST, alumiini - MIG, TIG) katsotaan hakijan eduksi. Työtehtäviin perehdytetään hyvin ja osaamisen kehittymisen myötä siirrytään kohti itsenäisempää tekemistä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työsuhteeseen siistissä ja asiallisessa työympäristössä ja mahdollisuuden osaltaan antaa panoksensa tuotekokonaisuuksiin, jotka palvelevat kuljetusliikkeiden tarpeita heidän jokapäiväisissä tehtävissään ja joita asiakkaat arvostavat. Tarjoamme lisäksi asianmukaisen palkan ja kivan työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.