Raskaan kaluston ajoneuvoasentaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Kiinnostaako työskentely ajoneuvoasentajan tehtävissä? Oletko jo alan konkari vai muuten vain kiinnostunut ja motivoitunut monipuolisista työtehtävistä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme RASKAAN KALUSTON AJONEUVOASENTAJAA Uuteenkaupunkiin.

Asiakkaamme on raskaan kuljetuskaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitopalveluita tarjoava yhtiö. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti kuorma-autojen ja perävaunujen korjaus- ja asennustehtävät sekä muut asiakkaan määrittämät huoltotyöt. Työvuorosi sijoittuvat arkisin n. klo 7-15.30 välille ja valitun kanssa solmimme alkuun määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen jatko tehtävässä todennäköinen.

Työssä tarvitset C-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista ajoneuvoasentajan- tai autoiluun liittyvistä työtehtävistä, mutta voit myös olla esimerkiksi kone- tai metallialan osaaja. Tärkeintä kuitenkin motivaatiosi uuden oppimiseen, reipas työasenteesi sekä ymmärrys erilaisista työvälineistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tueksesi saat osaavat ja aikaansaavat ammattitaitoiset työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi.

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Loistavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot