(Poistunut julkaisusta)

Rappusiivooja, Valkeakosken Huoltosysteemi Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Asiakkaamme Valkeakosken Huoltosysteemi Oy on valkeakoskelainen yritys, joka on erikoistunut kiinteistöhuoltoon sekä talo- ja kiinteistöyhtiöiden palveluihin. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, teollisuusalan yritykset ja yksityishenkilöt. Yrityksellä on käytössään nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Meillä on nyt etsinnässä heille osa-aikainen

RAPPUSIIVOOJA


Etsimme Sinua, siivousalasta motivoitunutta, fyysisestä työstä pitävää henkilöä, joka haluaa nähdä työssään käsiensä jäljen! Toivomme sinulta luotettavuutta sekä huolellista ja aktiivista työotetta. Emme vaadi alan koulutusta, mutta aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan suureksi eduksi.

Tarjoamme Sinulle innostavan työporukan tuen, hyvän perehdytyksen työhön sekä vastuuta ja vapautta. Siivottavat kerrostalokohteet sijaitsevat samalla alueella, joten ajokorttia tai omaa autoa et tarvitse. Työ sisältää pääasiassa porrassiivousta. 

Työaika sijoittuu klo 7-16 välille ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtunteja on alkuun 6 h viikossa. Sinulla on myös mahdollisuus lisätunteihin jatkossa.

Hae heti lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olvan linkin kautta. 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=402 

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.