Rappusiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2020

Asiakkaamme on arvostettu kiinteistöpalvelualan yritys, joka tarjoaa palveluitaan Pirkanmaan alueella. Etsimme heille nyt 

RAPPUSIIVOOJAA

Tampereella sijaitseviin kohteisiin.

Työ sisältää asuintalojen rappusiivousta sekä käytävien, kellaritilojen ja sauna-osaston puhtaanapitoa. Kokemus siivousalalta on hakijalle eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme luotettavuutta ja hyvää asennetta työntekoon!

Töitä on 12-30 tuntia viikossa (riippuen hakijan omasta käytettävyydestä) ja työsuhde on vakituinen. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä ja palkkaus on TES:n/sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=296  jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot