(Poistunut julkaisusta)

Rappusiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Asiakkaamme on arvostettu kiinteistöpalvelualan yritys, joka tarjoaa palveluitaan Pirkanmaan alueella. Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla

RAPPUSIIVOOJAA

Tampereella sijaitseviin kohteisiin.

Työ sisältää asuintalojen rappusiivousta sekä käytävien, kellaritilojen ja sauna-osaston puhtaanapitoa. Kokemus siivousalalta on hakijalle eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme luotettavuutta ja hyvää asennetta työntekoon!

Töitä on 12-30 tuntia viikossa (riippuen hakijan omasta käytettävyydestä) ja työsuhde on vakituinen. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä ja palkkaus on TES:n/sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=296  jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.