(Poistunut julkaisusta)

Rappusiivooja Ouluun kokoaikaiseen työsuhteeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko vakituista arkityötä Oulusta? Etsimme nyt   RAPPUSIIVOOJAA     Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia. Työvuorot ovat arkisin kello 6-14. Siivoojana huolehdit sinulle nimettyjen kohteiden rappukäytävien ylläpitosiivouksesta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen siivouksesta ja siivousalan koulutuksen.Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa, fyysistä kuntoa ja B-ajokorttia. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
  Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 15.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Isoniemi, p. 050 452 9027.