(Poistunut julkaisusta)

Rappaajia, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt rappaajia rakennusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme.

Asiakasyrityksemme työkohde sijaitsee Sörnäisten metroaseman vieressä ja siellä on alkamassa jälleenrakennusprojekti, jonka kesto on arviolta 2-3kk. Töitä olisi siis tarjolla määräaikaisesti täysillä viikkotunneilla (40h/vko). Työaika on arkisin klo 7.00-15.30.

Nyt on haussa useampi tekijä!


Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta rappauksista sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Myöskään rakennusalan koulutuksesta ja/tai muunlaisesta rakennusalan työkokemuksesta ei ole haittaa.

Etsimämme työntekijät ovat:

  • ahkeria ja reippaita
  • itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä
  • huolellisia ja tarkkoja työnjäljen suhteen


Työt alkavat mahdollisimman pian.


Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.