(Poistunut julkaisusta)

Rappaaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylään RAPPAAJAA julkisivurappauksiin.

Toivomme, että olet rappaustöiden ammattilainen ja sinulta löytyy jo alan
kokemusta. Tässä tehtävässä tarvitaan omatoimista ja itsenäistä työotetta, jo karttuneen kokemuksen lisäksi. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Kokemus esimerkiksi kaksi- ja kolmikerrosrappauksista sekä paikkarappauksista on eduksesi haussa. Myös rakennusalan koulutuksesta on hyötyä, mutta se ei ole pakollinen. Työkokemuksen kautta kerrytetty ammattitaitokin on hyvä pohja työn aloittamiselle. Sinulle me tarjoamme laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä.
Töiden aloitus onnistuu sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Hintikka 050 44444 26. Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta pikimmiten, käsittelemmne hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.