(Poistunut julkaisusta)

Raportointiasiantuntija
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Taloudellinen analyysi -toimisto analysoi valvottavien kannattavuutta ja vakavaraisuutta. Tavoitteenamme on tunnistaa rahoitusmarkkinoiden vakautta uhkaavat riskit ja muutospaineet ennakolta analysoimalla toimintaympäristön ja markkinoiden vaikutusta rahoitussektorin valvottavien taloudelliseen tilaan ja tulevaisuuden näkymiin. Lisäksi toimitamme valvottavien raportoimaa tietoa eri sidosryhmille mm. Euroopan valvontaviranomaisille.

Haemme joukkoomme

RAPORTOINTIASIANTUNTIJAA

raportointijärjestelmien testaamiseen ja laadunvalvontaan. Tehtävä on määräaikainen 31.3.2019 asti.

Olet mukana kehittämässä raportointijärjestelmäämme, jonka avulla keräämme valvottaviltamme kannattavuus- ja vakavaraisuustietoja. Raportit toimitamme edelleen mm. Euroopan keskuspankille ja Euroopan valvontaviranomaisille (EBA, ESMA, EIOPA).

Olet kiinnostunut finanssimarkkinoiden toiminnasta ja valvonnasta. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, ja olet lukenut tietotekniikkaa vähintään sivuaineen verran. Hallitset perustoimisto-ohjelmat ja erityisesti Excelin. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen sekä tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa. Suomen kielen lisäksi pärjäät englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle haastavia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa osaavassa työyhteisössä.

Virkasuhde on määräaikainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 15) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Jaana Rantama, p. 09 183 5281 tai jaana.rantama(at)finanssivalvonta.fi.

Lue osaston esittely Finanssivalvonnan verkkopalvelusta.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA