(Poistunut julkaisusta)

Raportointiasiantuntija Baronalle
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Etsimme Baronalle raportointiasiantuntijaa työskentelemään datan ja raportoinnin kehityksen parissa.

Tässä roolissa pääset tuottamaan PowerBI -raportteja, kehittämään raportointia sekä datan käsittelyä ja analytiikan hyödyntämistä liiketoiminnan tarpeisiin vastaten. Kyseisessä tehtävässä tulet luomaan ja kehittämään esimerkiksi tuntikirjanpitoon, sekä varastojärjestelmien suoritedataan ja tehokkuuteen liittyviä raportteja. Pääset osaksi Baronan toimialojen tiimiä (Logistiikka, Rakennus, Teollisuus) ja työpaikan sijainti on Vantaan Tikkurilassa.

Voit olla junior -tason osaaja, jolla on esimerkiksi opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta riittävä perusosaaminen PowerBI:stä, sekä halua kasvaa raportoinnin ammattilaiseksi. Eduksi katsomme ohjelmointitaidot esimerkiksi Javalla, mutta tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Toivomme taustaltasi löytyvän seuraavia asioita:

• Perusosaaminen datan hyödyntämisestä ja soveltamisesta.

• Perusosaaminen PowerBI:stä

• Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

• Eduksi katsomme ohjelmointiosaamisen, mutta tämä ei ole pakollista.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 31.12.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi ja pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Consultant Manager Sini Nguyen, sini.nguyen@barona.fi, p. 0504301401.