(Poistunut julkaisusta)

Raportoinnin asiantuntija, kokoaikainen, Metsä Forest
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Oletko palveluhenkinen ja analyyttinen raportoinnin kasvava asiantuntija? Löytyykö sinulta ideoita ja intoa muutoshankkeita kohtaan, ja sinulla on kyky osallistaa myös muita? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme raportoinnin asiantuntija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Metsä Forestille, kehittämishaluista raportoinnin asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Raportoinnin asiantuntijana kehität Metsä Forestille tiedolla johtamisen mallia, rakennat raportointia sekä analytiikkaa pilvipohjaisille ratkaisuille. Toimit Power BI-raportoinnin pääkäyttäjänä vastaten raportoinnin kehittämisestä, sekä testaamisesta. Tehtävässä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja Metsä Groupin ICT-toiminnon asiantuntijoiden kanssa ja pidät käyttäjäkoulutuksia ja tuet heitä raportointiin liittyvissä asioissa. Lisäksi osallistut raportoinnin toteuttamiseen projektien raportointitarpeissa.

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut eli Metsä Forest palvelee metsänomistajia ja puuta käyttävää teollisuutta. He tarjoavat metsänomistajalle parhaan tavan kartuttaa kestävästi metsään perustuvaa varallisuutta. He ovat kilpailukykyisin raaka-aineen toimittaja Metsä Groupin tuotantolaitoksille ja muille valituille avainasiakkailleen. He hankkivat kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. He ostavat, joka vuosi noin 36 miljoonaa kuutiometriä puuta, josta valtaosa tulee suomalaisilta metsänomistajilta. Metsä Groupin omistajien eli Metsäliitto Osuuskunnan jäsenten puu on ostossa etusijalla. Suomen lisäksi he ostavat puuta Ruotsista, Baltian maista ja Venäjältä. He tekevät Suomessa joka vuosi noin 35 000 puukauppaa. He vastaavat puun ostosta, korjuusta, mittauksesta ja kuljetuksista konsernin tuotantolaitoksille ja muille teollisille asiakkailleen. Lue lisää: https://www.metsaforest.com/fi/Pages/default.aspx

Pääasialliset tehtävät

 • Toimit Power BI-raportoinnin pääkäyttäjänä
 • Olet aktiivisesti yhteydessä sisäisiin sidosryhmiin
 • Toteutat raportteja projektien tarpeisiin
 • Koulutat loppukäyttäjiä sekä muita kouluttajia

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa tutkintoa sekä vähintään vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Vahvaa raportointityökalun tuntemusta, kuten Power BI
 • SQL- tietokantaosaamista
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Liiketoiminta ymmärrystä sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
 • Kattavan perehdytyksen
 • Yrityksen, jossa panostetaan ammatilliseen kehittymiseen sekä työhyvinvointiin
 • Yrityskulttuurin, jossa arvot uudistuminen, yhteistyö, luotettavuus sekä vastuullinen tuloksenteko ovat tärkeitä
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jonka kivijalkoja ovat yhteistyö ja luottamus

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.5.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on neuvoteltavissa, toiveena kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.