(Poistunut julkaisusta)

Ramp Supervisor
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme vakituisia kokoaikaisia Ramp Supervisoreita Swissport Finlandin lentokonekuormauksen työnjohtotehtäviin Helsinki – Vantaan lentoasemalle.

 

TEHTÄVÄ:

Ramp Supervisorin tehtävässä vastaat lentokonekuormauksen päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, liikenteen koordinoinnista ja sen sujuvuudesta. Toimit lähiesimiehenä Ramp esimiehille ja kuormaajille sekä huolehdit päivittäisten työtehtävien jakamisesta.

Ramp Supervisor varmistaa, että lentokonekuormauksen resurssit vastaavat yrityksen tarpeita ja työvuorot toteutetaan työehtosopimuksen mukaisesti. Supervisorin työnkuvaan kuuluu myös aktiivinen viestintä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä raportointi.

Työssäsi onnistumiseen tarvitset erityisesti esimies- ja kommunikointitaitoja, sekä toimeenpano- ja organisointikykyä. Työn luonne vaatii sinulta lisäksi johdonmukaisuutta ja priorisointikykyä.  Ymmärrät, että menestyminen vaatii hyvää yhteistyötä tiimin, kollegoiden, omien esimiesten, asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti ja haluat ottaa vastuuta. Nautit esimiestyöstä ja tiedät että esimiehen työskentelyllä on merkittävä rooli koko osaston henkilöstön onnistumisessa omassa työssään.

Tiedät, että tuloksellinen toiminta on yritystoiminnan edellytys: ymmärrät liiketoiminnan tavoitteet ja menestystekijät sekä osaat viedä ne käytäntöön yhdessä kollegojen kanssa.  

Ramp Supervisor raportoi Ramp Duty Managerille. Yhdessä Duty Managerin kanssa Supervisor vastaa työntekijöiden tuottavuudesta, tehokkuudesta ja hyvinvoinnista.

 

HAKIJALTA EDELLYTÄMME:

  • Vähintään kahden vuoden kokemusta logistiikan esimiestehtävistä
  • Vahvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa
  • Kokemusta työaikalain, työsopimusten ja säännösten parissa työskentelystä
  • Kykyä työskennellä ja tehdä päätöksiä paineen ja stressin alla
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Aikaisempi kokemus lentoliikenteen parissa vastaavissa tehtävissä työskentelystä sekä matkustus- ja matkatavaraprosessien tuntemus katsotaan eduksi.

 

ETSITKÖ UUSIA HAASTEITA?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kasvavassa yrityksessä. Työt tehtävässä alkavat kevään 2018 aikana. Työ on vuorotyötä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 25.2.2018 osoitteessa https://fi-rekry.swissport.com/MepRekry.

Lisätietoja tehtävästä Paavo Kuosmaselta, paavo.kuosmanen@swissport.com, +358 50 393 5383.