(Poistunut julkaisusta)

Raksaroudari
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

8 kpl raksaroudarin paikkoja jaossa...

Kesäapulaistemme suunnatessa takaisin opiskelujen pariin tarvitsemme riveihimme uusia raksaroudareita Helsingin, Espoon ja Vantaan työmaille. Työmaat ovat pahasti kesken ja jatkuvat vielä usean kuukauden ajan. Töitä siis riittää pitkäksi aikaa. Lukaise alla oleva kuvaus työtehtävästä ja päätä itse haluatko olla seuraava värväämöläinen.

Raksaroudari on tyyppi, joka painaa hommia hymyssä suin maanantaista perjantaihin vaihtelevilla rakennustyömailla. Hänen tulee olla iloisella mielellä varustettu ja ulospäinsuuntautunut kaveri, koska töitä tehdään välillä myös porukassa. Hänellä tulee olla työturvallisuuskortti taskussaan ja ruista ranteessaan, sillä työt ovat fyysisiä hommia. Aikaisia aamuherätyksiä ei sovi säikähtää, sillä hänen työpäivänsä alkavat klo 7.00 ja loppuvat yleensä klo 15.30. Hänen pääasiallisiin työtehtäviinsä kuuluvat erilaisten tavaroiden kantotyöt ja yleiset siivoustyöt. Aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita, sillä puuttuvan kokemuksen hän voi korvata ahkeralla ja tinkimättömällä asenteellaan. Raksaroudarin työt alkavat elokuun aikana ja jatkuvat aina pitkälle talveen saakka. 

Oletko sinä etsimämme raksaroudari? Ilmoittaudu meille. Voit lähettää hakemuksesi alla olevasta linkistä tai sahköpostilla osoitteeseen aleksandr.skretov@varvaamo.fi

Voit myös soittaa suoraan Aleksandrille 0400 305521.

Palkkaus ja työkohteiden sijainti sovitaan työhaastattelun yhteydessä.

Lähetä hakemuksesi jo tänään. Syksyn parhaat duunipaikat jaetaan nyt!