(Poistunut julkaisusta)

Raksaroudareita Espooseen
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Raksaroudareille töitä Espoossa

Värväämme töihin 3 kpl raksaroudareita Espoon työmaille. Raksaroudari on tyyppi, joka painaa hommia hymyssä suin maanantaista perjantaihin vaihtelevilla rakennustyömailla. Hänen tulee olla iloisella mielellä varustettu ja ulospäinsuuntautunut kaveri, koska töitä tehdään välillä myös porukassa. Hänellä tulee olla työturvallisuuskortti taskussaan ja ruista ranteessaan, sillä työt ovat fyysisiä hommia. Aikaisia aamuherätyksiä ei sovi säikähtää, sillä hänen työpäivänsä alkavat klo 7.00 ja loppuvat yleensä klo 15.30. Hänen pääasiallisiin työtehtäviinsä kuuluvat erilaisten tavaroiden kantotyöt ja yleiset siivoustyöt. Aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita, sillä puuttuvan kokemuksen hän voi korvata ahkeralla ja tinkimättömällä asenteellaan. Raksaroudarin työt alkavat heinäkuun aikana ja jatkuvat aina syksyyn saakka. 

TYÖTEHTÄVÄ: Raksaroudari
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 02600, Espoo
TYÖN KESTO: Aloitus heinäkuun aikana, kesto noin 6 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ahkeraa ja omatoimista asennetta
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Sami Joulamo, 050 472 7250 tai sami.joulamo@varvaamo.fi

-Aleksandr Skretov, 0400 305 521 tai aleksandr.skretov@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.