(Poistunut julkaisusta)

Raksalle!
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Hep! Kyllä, juuri sinä, pysähdy hetkeksi, ota kuppi kahvia ja lukaise tämä.

Meillä olis nyt tarjota työtä Suomen komiassa kelissä sekä rakennusmiehelle että kirvesmiehelle. Rakennusala on nyt kuumimmillaan (kiipeä vaikka Jouppilanvuorelle ja katso kuinka monta nostokurkea horisontissa siintää). Etsimme innokkaita ja hyvän asenteen omaavia rakennusalan tekijöitä työskentelemään asiakkaallemme Seinäjoelle.

Meillä Baronalla rakennusmiehen tehtävä pitää sisällään omatoimista villoitusta, levytystä, valumuottien tekoa sekä muita pienimuotoisia rakennushommia. Tämän lisäksi voit toimia oikeana kätenä timpurille tai muurarille.

Kirvesmiehen tehtävät taasen koostuu omatoimisesti suoritetusta työstä anturasta harjalle. Juuri näin. Monipuolista, eikö?

Baronan Rakennus Oy:llä pääset työskentelemään joustavasti, vaihtelevasti sekä näkemään eri asiakasyritysten työmaiden toimintatavat ja työnjohdon. Lisäksi saat ripakopallisen huippuja työkavereita niin Baronan kuin asiakasyritysten puolelta.

Vaatimuksena tehtävään on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi tulityökortti ja ensiapukortti katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viipymättä tai soittele! Lisätietoja tehtävästä antaa Topias Kallio arkisin kello 08:00-16:00 numerosta 0503241165. Niin ja se palkka, sehän meitä kiinnostaa aina, eikö? Kunnioitamme rakennusalan työehtosopimusta sekä olemme valmiita keskustelemaan asiasta, mikäli vakuutat meidät osaamisellasi.

"Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!"

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti
Eduksi luettavat asiat: Tulityökortti, Ensiapukortti