(Poistunut julkaisusta)

Raksalle kesäksi!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakasyrityksillemme erilaisiin ja eripituisiin työsuhteisiin oma-aloitteisia ja reippaita rakennusalan työntekijöitä KESÄKSI 2018!

Haemme nyt henkilöitä, jotka hakevat kesäkaudeksi töitä rakennusalalta! Haemme niin kokeneempia rakennusmiehiä kuin myös hyvin asennoituneita apumiehiä. Työnkuvia on monia! Jos työt raksalla kiinnostaa, omaat reippaan käsiparin ja kovan asenteen sekä viihdyt tehdessäsi töitä hyvällä joukkuehengellä, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme, mutta emme edellytä kokemusta rakennusalalta. Koulutus katsotaan myöskin eduksi. Tarjolla on myös paljon esimerkiksi kantotyötä. Työhön pääseminen edellyttää voimassa olevaa työturvakorttia sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työtä on tarjolla varsinkin kesällä (kesä-elokuu). Sopii loistavasti siis esimerkiksi kesätöitä hakeville opiskelijoille! Keikkojen pituudet vaihtelevat muutamasta viikosta monen kuukauden keikkoihin. Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Raksalle kesäksi! Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Kesto
Vaihtelevia kestoja
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.06.2018 mennessä.