(Poistunut julkaisusta)

Raksalle kesäksi 2020 Tampereelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Kesätyöntekijöitä raksalle

Haemme usealle asiakasyrityksellemme reippaita ja osaavia aputyöntekijöitä kesän ajaksi.

Työmaat sijaitsevat Tampereen talousalueella. Kohteet ovat saneeraustyömaita sekä uudiskohteita ja pääasialliset työtehtävät näillä työmailla on helppojen suojausten laittaminen, tavaroiden kanto, purkutyöt, piikkaukset ja yleisen siisteyden ylläpito.

Työaika työmailla on arkisin klo 7.00-15.30.

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta auttaa vauhtiin pääsemisessä. Voit myös korvata puuttuvan kokemuksen kovalla asenteella. Osaamisen ja kokemuksen mukaan voit päästä avustamaan kokeneita kirvesmiehiä sekä tekemään helppoja rakennustöitä. Töihin saa tarvittavan perehdytyksen.

Vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla fysiikka kestää rankan duunin ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Eduksi katsomme ajokortin ja oman auton, jolla pääset hurauttamaan työmaille, sekä tulityökortin.

TYÖTEHTÄVÄ: Kesätyöntekijöitä raksalle

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Tampere

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan. Asiakkaillamme työt alkavat arviolta huhti-toukokuun vaihteessa ja työt pääsee aloittamaan joko silloin heti tai myöhemmin kesällä. Tarve jatkuu elo-syyskuulle. Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaan kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan hakijan aikataulun mukaan.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Voimassa olevan työturvallisuuskortin
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-18 vuoden ikää

EDUKSI KATSOMME:
-Alan opinnot/tutkinnon tai kokemusta työmailta
-Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
-Tulityökortin

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Juho Aho, 0400 321 970, juho.aho@varvaamo.fi
-Saara Antila, 0400 321 484 , saara.antila@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.