(Poistunut julkaisusta)

Raksalle kesäksi 2020 Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Kesätyöntekijöitä raksalle

Haemme usealle asiakasyrityksellemme reippaita ja osaavia aputyöntekijöitä kesän ajaksi.

Työmaat sijaitsevat Oulun talousalueella. Kohteet ovat saneeraustyömaita sekä uudiskohteita ja pääasialliset työtehtävät näillä työmailla on helppojen suojausten laittaminen, tavaroiden kanto, purkutyöt, piikkaukset ja yleisen siisteyden ylläpito.

Työaika työmailla on arkisin klo 7.00-15.30.

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta auttaa vauhtiin pääsemisessä. Voit myös korvata puuttuvan kokemuksen kovalla asenteella. Osaamisen ja kokemuksen mukaan voit päästä avustamaan kokeneita kirvesmiehiä sekä tekemään helppoja rakennustöitä. Töihin saa tarvittavan perehdytyksen.

Vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla fysiikka kestää rankan duunin ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Eduksi katsomme ajokortin ja oman auton, jolla pääset hurauttamaan työmaille, sekä tulityökortin.

TYÖTEHTÄVÄ: Kesätyöntekijöitä raksalle

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan. Asiakkaillamme työt alkavat arviolta huhti-toukokuun vaihteessa ja työt pääsee aloittamaan joko silloin heti tai myöhemmin kesällä. Tarve jatkuu elo-syyskuulle. Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan hakijan aikataulun mukaan.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Voimassa olevan työturvallisuuskortin
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-18 vuoden ikää

EDUKSI KATSOMME:
-Alan opinnot/tutkinnon
-Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden
-Tulityökortin

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999, johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349, jouni.palosaari@varvaamo.fi 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.