(Poistunut julkaisusta)

Rakentamistalousinsinööri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Työavain 4-75-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 18.04.2018 kello 15:45
Tilapalvelut -liikelaitos, Pihatalo, Virastopiha 3 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Rakentamistalousinsinöörinä tehtävänäsi on vastata Tilapalveluiden investointiohjelman valmistelusta ja seurannasta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi rakennushankkeiden kustannusten seurantaan, ennustamiseen ja raportointiin liittyvät asiantuntijatehtävät kuten lisä- ja muutostöiden kustannushallinta. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelu- ja toteutusvaiheiden rakennuttajien sekä kustannusasiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen rakennuttamisen palvelualueelle ohjelmointipalveluiden yksikköön. Toimipisteemme sijaitsee 1.9.2018 saakka Espoon keskuksessa ja tämän jälkeen Otaniemessä.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto

Tehtävässä edellytetään kustannussuunnittelun, investointilaskennan tai tarjouslaskennan kokemusta. Tehtävässä edellytetään lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Arvostamme RAP-pätevyyttä sekä kokemusta rakennushankkeen eri vaiheista, erityisesti talouden ja rakennuskustannusten osa-alueilta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 3532,37 €/kk, lisäksi ammattialalisä max. 8%
Työaika: 36,75 h/vko

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 555 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.

Lisätietoja tehtävästä

Rakennuttamispäällikkö Reijo Yrjölä
050 599 4076

Ohjelmointipäällikkö Elina Routto
046 877 3583