Rakentamispalvelujohtaja
Kontiotuote Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Rakentamispalvelujohtajana tulet kehittämään Kontion pientalojen rakentamisliiketoimintaa. Tule tuomaan Kontion asiakkaiden saataville muuttovalmiita unelmia hirsitalojen muodossa.

Tarjoamme mahdollisuuden yhdistää Kontion laatubrändi, maailman suurimpiin lukeutuvan hirsitehtaan tuotantokyvykkyys sekä rakentamisen liiketoiminta asiakkaiden kasvavaan kysyntään hirsitaloasumista sekä muuttovalmis-konseptia kohtaan.

Tarjoamme

  • Rakentamisen uudistamista. Johdat ja kehität Kontion pientalojen rakentamisen liiketoimintaa vastaten muuttovalmisrakentamisen kokonaisuudesta. Vastuullasi ovat myös Kontion julkisen rakentamisen hankkeiden sekä kerrostalorakentamisen pystytyspalvelun johtaminen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää jo kertynyttä osaamista sekä Kontion arvoihin pohjautuvaa johtamistapaa.
  • Hirsitalo-brändin, jossa huokuu skandinaavinen laatu ja terveellinen eläminen sekä vakuuttavuutta tuova hirsirakentamisen osaaminen. Pääset kehittämään aallon harjalla olevaan rakentamisen muotoa asiakkaiden kysyntää vastaavaan suuntaan yhteistyössä alan innostuneiden ja kokeneiden osaajien kanssa. Sinulle on eduksi kokemus pientalorakentamisesta, verkostoresurssien johtamisesta sekä teollisten tuotantoprosessien yhdistämisestä rakentamiseen. Tuot mukanasi näkemystä rakentamisen ja tuotannon laadun ja turvallisuuden kehittämisestä.
  • Näytönpaikkaa yhdistää uuden tehtävän mahdollisuudet jo urallasi kertyneeseen osaamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 10 vuoden kokemusta rakentamisesta, muuttovalmiskonseptien kehittämisestä sekä vankkaa näkemystä tuotannon ja rakentamisen yhteensovittamisesta. Etsimämme osaaja tuo mukanaan osaamista verkostojohtamisesta sekä rakennusliikeyhteistyöstä. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.  

 

Rakentamisen johtajan työn painopiste sijaitsee rakentamisen kasvukeskuksissa – työtä voidaan tehdä monipaikkaisesti.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, olethan yhteydessä MPS:n konsultti Elina Koskelaan 22.9. klo 10–12 sekä 29.9. klo 14–15, puh. 020 746 9692 tai Kontion toimitusjohtaja Mika Rytkyyn 1.10. klo 12–15, puh. 040 687 8449. Voit myös laittaa hakemuksesi suoraan avoinna olevaan tehtävään. Lähetä meille 3.10. mennessä persoonallisuutesi, motivaatiosi ja osaamisesi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja Kontiotuotteesta saat osoitteesta www.kontio.com


Ota yhteyttä:

Sijainti: Helsinki

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499410
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa