(Poistunut julkaisusta)

Rakentamispäällikkö
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Rakentamispäällikköä

Rakentamispäällikkönä vastaat laiteasemien rakennuttamisesta, rakentamisen kokonaisuudesta, sen teknisistä ja operatiivisista linjauksista sekä budjetoinnista. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Rakentamispäällikkönä vastaat rakentamisen tekniikasta ja määräyksistä huomioiden Viestintäviraston määräykset sekä VAHTI- ja KATAKRI-ohjeistuksen soveltamisen käytäntöön. Tukenasi Sinulla on konsernin kaupalliset ja juridiset sekä turvallisuuden ja teknologioiden asiantuntijat. Lisäksi vastaat toimialasi teknisiin asioihin liittyvästä yhteydenpidosta Suomen Turvallisuusverkko Oy:n yhteistyötahoihin.

Rakentamisen asiantuntijana ja ylimpänä teknisenä vastuuhenkilönä vastaat lisäksi organisaation teknisestä varautumissuunnittelusta rakentamisen materiaalivirtojen osalta. Toimintasi kattaa koko valtakunnan. Haasteita rakentamisen kokonaisuudessa ovat poikkeavat toimintaolosuhteet ja normaaleista tilarakenteista poikkeavat tekniset laitetilaympäristöt ja -rakenteet.

Odotamme sinulta kykyä hahmottaa ja omaksua tilarakentamisessamme varavoimalle ja virransyöttöjärjestelmille sekä häiriösuojaukselle asetettuja vaatimuksia.

Hyvät valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai vähintään 15 vuoden kokemus rakennussuunnittelusta, arkkitehtuurista sekä rakentamisesta. Tekniikan osalta Rakentamispäällikön on hallittava kaikki rakentamiseen liittyvä toiminta turvallisuusmääräykset ja työsuojelumääräykset mukaan lukien.

Tehtävän hoitoa tukevat tiedot tietoliikenneverkoissa käytettävistä tiedonsiirtotekniikoista, verkon rakentamiseen ja ylläpitoon liittyvästä toiminnasta sekä laiteasemaympäristöistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelypisteesi tulee sijaitsemaan Jyväskylässä, Turussa tai Hämeenlinnassa riippuen omasta tahdostasi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, tiistaina 18.12. kello 11-12 ja torstaina 3.1. kello 11-12, p. 040-6860557. Lisätietoja voit kysyä myös osoitteesta: rekry@erillisverkot.fi. Laita tällöin viestikenttään teksti ”Lisätietopyyntö rakentamispäällikkö” ja jätä viestillä yhteystietosi ja ajankohdat, jolloin sinut tavoittaa parhaiten. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.1.2019 mennessä.