(Poistunut julkaisusta)

Rakentamisen projektipäällikkö
Settle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Settlen kasvaessa haemme kanssamme tulosta tekemään

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti kohteiden rakennuttamisesta aina projektin suunnittelusta ja budjetoinnista kilpailuttamiseen ja toteutuksen valvontaan asti. Hän varmistaa, että projekti etenee suunnitellusti ja laadukkaasti huolehtimalla oikean resursoinnin ja aikataulutuksen.

Projektipäällikön apuna päivittäisiä juoksevia asioita hoitaa projektiassistentti.

Tehtävä sopii henkilölle, joka ottaa vastuun työstään ja viihtyy vaihtelevissa ja yllättävissäkin tilanteissa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii jämäkkää neuvottelutaitoa, hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta.

Lisäksi odotamme:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennus- tai kaupallisen alan)
  • vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusprojekteista
  • nopeaa päätöksentekokykyä
  • rakentamisen taloudellisten aspektien ymmärrystä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Miksi hakea Settlelle projektipäälliköksi?

Settlen kohteet ovat yksilöllisiä ja upeita design-kokonaisuuksia, joiden parissa voi kasvaa ammattilaisena ja pysyä uusien rakentamisratkaisuiden kehityksen mukana.

Haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön lisäksi tarjoamme projektipäällikölle polun kehittyä uralla nopeastikin. Kilpailukykyinen palkka ja kannustimet ovat itsestäänselvyys ja tarjolla on myös mahdollisuus osakkuuteen.

Hae mukaan kasvavan yrityksen menestystarinaan jättämällä hakemuksesi 28.10. mennessä oheisesta linkistä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Rekrytointitallin Timo Manninen arkisin klo 10-15 numerossa 0400 793506.