(Poistunut julkaisusta)

Rakentamisen Liiketoimintajohtaja
Bolt.Works Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Etsimme rakentamisen henkilöstövuokraukseen toimialajohtajaa edellisen siirtyessä muihin tehtäviin. Toimialan liikevaihto vuonna 2018 kasvoi n. 14 miljoonaan; kasvua koko historian ajan n. 50% vuodessa. Tavoitteenasi on nostaa rakentamisen toimialayhtiön liikevaihto yli 30 miljoonan 2021 mennessä kannattavasti. Työnkuvaasi kuuluu mm. määrittää strategia rakentamisen henkilöstövuokraukseen, johtaa ja toimia esimiehenä myynnin ja staffingin tiiminvetäjille, avata suuria ja uusia asiakkuuksia, olla mukana varmistamassa työvoiman saatavuus tuleville vuosille. Kuulut johtoryhmään, raportoit työstäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Koulutuksesi on vähintään AMK- tason, mielellään korkeakoulututkinto. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä esimiestyöstä ja mielellään myynnin johtamisen ja esimiestyön parista. Olet toiminut johtotehtävissä yli 50 miljoonaa vaihtamassa yhtiössä ja/tai esimiehenä yli 20 toimihenkilölle.

Johdat ihmisiä, saaden heistä kustakin parhaan tehon irti. Numerot eivät kuitenkaan ole sinulle vieraita, vaan välttämätön ja jokapäiväinen työväline.

Taustaltasi olet ehkä toiminut jossain rakentamista lähellä olevalla toimialalla, tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Ennen kaikkea olet voittaja, tsemppari, sinulla on can do – asenne, pusket läpi harmaan kiven asiasi läpi saamiseksi, olet myös säännöllisesti väärässä ja valmis muuttamaan näkökantaasi hyvien perustelujen tullessa eteen.

Tarjoamme sinulle:

  • Palkkaa, autoetua, puhelinta, lounaria, mutta nämä eivät saa olla syysi meille siirtymiseen, vaan
  • Osakkuutta, tulokseen sidottuja bonareita
  • Mahdollisuutta muuttaa maailmaa rakentamisen henkilöstövuokrauksen digitalisoinnin avulla
  • Vahvat taustajoukot hallituksessa, päämäärätietoiset sijoittajat osana turvaamassa kasvupolkua
  • Mielenkiintoista kasvutarinaa, jota voit kuljettaa mukanasi loppuelämän