(Poistunut julkaisusta)

Rakentamisen ammattilaisia työnjohtoon, Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy on asunto-, liike- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka on osa rakennuskonserni Pallas Rakennus Oy:tä. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu ja sen kehyskunnat, ja toimitilamme sijaitsee Vantaalla. Rakennuskonserni Pallas Rakennus Oy toimii valtakunnallisesti koko Suomessa seitsemän alueellisen tytäryhtiönsä kautta.

Meillä Pallaksella on ihmisläheinen ja avoin ilmapiiri. Omistajahaarniskamme vahvuuden ja kykyjen ansiosta omaamme erinomaisen valmiuden selviytyä haasteellisistakin ajoista. Nyt olemme luomassa uutta organisaatiota ja tarvitsemme joukkoomme osaavia ja innokkaita tekijöitä.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA, TYÖNJOHTAJIA JA TYÖMAAINSINÖÖREJÄ.

Työnjohdon tehtävissä kannat vastuun työmaan ajallisesta, laadullisesta, turvallisesta ja kustannustehokkaasta johtamisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään vankkaa alan kokemusta, mutta työnjohtajan tehtävään huomioimme myös nuoremmat tulevaisuuden tähdet. Työkohteemme ovat pääosin uudispuolen asuntokohteita ja tuotantomme kattaa lisäksi mm. liiketiloja.


Edellytämme sinulta

- Toivomme sinulta ennen kaikkea positiivista elämänasennetta ja innokkuutta vaikuttaa aktiivisesti omaan ja tiimin tekemiseen. Meillä Pallaksella saat olla oma persoonasi ja pääset kehittämään yhteistä tekemistämme mielipiteilläsi, näkemyksilläsi ja kriittisyydelläsi.
- Arvostamme innovatiivista otetta työhön ja kehityshakuisuutta. Meillä pääset ottamaan vastuuta ja kehittämään myös omaa osaamistasi.


Tarjoamme sinulle

- Tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä työnkuva omien vahvuuksiesi ja kehityshalujesi mukaan sekä hyödyntää ammattitaitoasi asiantuntevassa ja mutkattomassa työyhteisössä. Uusiutuvassa joukkueessamme on kannustava ilmapiiri ja ihmisten hyvinvointi on meille keskeinen asia. Kannustamme liikkumaan ja harrastamaan yhdessä. Tarjoamme mm. asiaankuuluvat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tavoitteemme on luoda ja ylläpitää työyhteisössä ilon ilmapiiriä nykyaikaisten työskentelymenetelmien siivittämänä.


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähde hakemaan työurallesi uudenlaista suuntaa! Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi