(Poistunut julkaisusta)

Rakentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haluatko päästä oppimaan rakentamisesta vaiko kenties kehittää jo kartuttamaasi osaamista? Tykkäätkö fyysisestä työstä, jonka jälkeen et kuntosalia kaipaa?


Haemme RAKENTAJIA asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle.


Toivomme, että sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta muutoin vaatimuslista ei päätä huimaa. Tässä työssä pärjäät reippaalla työotteella, innolla uuden oppimista kohtaan sekä joustavalla mielellä työaikojen suhteen.


Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja saat mukavien työkavereiden tuen. Pääset näkemään rakentamisen eri vaiheita ja saat tietysti perehdytyksen ja hyvät varusteet.


Tänne töihin? Haethan pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi