(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamispalvelujohtaja
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston 100 % omistama inhouse-yhtiö,

joka vastaa yliopistokonsernin omistuksessa ja yliopiston käytössä olevien kiinteistöjen ja toimitilojen palveluista. Toimitiloja on noin 600 000 m2 yli 300 rakennuksessa. Yhtiön palvelut jakaantuvat neljään palvelualueeseen: ylläpitopalvelut, siivouspalvelut, käyttäjäpalvelut ja rakennuttamispalvelut, joissa työskentelee yhteensä noin 300 henkilöä.

 

Rakennuttamispalvelut palvelualue vastaa yliopiston omistamien kiinteistöjen investointihankkeiden rakennuttamisesta, vuosikorjauksista, muutostöistä ja pts-suunnittelusta sekä talotekniikan asiantuntijapalveluista.

 

Haemme

 

RAKENNUTTAMISPALVELUJOHTAJAA

 

 

Rakennuttamispalvelujohtaja toimii tulosvastuullisena yhtiön johtoryhmän jäsenenä

·        johtaa noin 15 henkilön asiantuntijaorganisaatiota

·        vastaa toiminnan kehittämisestä palvelualue ja yhtiötasolla

·        asettaa strategian mukaiset palvelualueen tavoitteet ja vastaa niiden toteutumisesta

·        vastaa toimeksiantosopimusten toteuttamisesta

 

Odotamme henkilöltä aiempaa johtamiskokemusta sekä kokemusta rakennuttamisesta, suunnittelu- tai urakointitehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, rakennusteknistä osaamista, projektinjohtotaitoja, hyviä johtamis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, julkisen hankinta toimen tuntemusta ja kokemusta julkisista kilpailutuksista sekä kiinnostusta toimialan uusien menetelmien kehittämiseen.  

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden ja monipuolisen työn kehitysmyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössämme. Tehtävän laajuus ja vaikuttavuus sekä kiinteistökannan monipuolisuus historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin tekevät tehtävästä erityisen mielenkiintoisen ja tarjoavat jatkuvan oppimisen mahdollisuuden.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antti Mäntynen puh. 050 311 9262 perjantaina 9.2.2018 klo 9:00 – 11:00 ja maanantaina 12.2.2018 klo 13:00 – 15:00.

 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.2.2018 osoitteeseen antti.mantynen@helsinki.fi