(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamispäällikkö / Vakka-Suomen Voima Oy, Laitila
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

 

VSV Yhtiöt on toiminut jo noin sadan vuoden ajan auttaakseen ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty. Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa kanssamme, kun haemme innovatiiviseen joukkoomme

RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuualueena on sähköverkon kehittämiseen, uudisrakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvien projektien kokonaisvastuullinen johtaminen yhtiön investointisuunnitelman mukaisesti. Rakennuttamispäällikkö vastaa sähköverkkorakentamisen urakkasopimuksista, valvonnasta ja kilpailutuksista. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Projektinhallintataidot ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiselle ja arvostamme osaamista projektien talouden hallinnasta sekä hankinnoista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutuspohjaa ja sähköalan tuntemusta. Tehtävään vahvimmat valmiudet antaa sähkövoimatekniikan insinöörin koulutus, mutta myös muu tekninen koulutustausta yhdistettynä sopivaan työkokemukseen sähköverkkojen rakentamisesta tuo tehtävän kannalta oivallisen osaamisyhdistelmän. Sopivaa työkokemusta tehtävään on voinut kertyä työskentelystä esimerkiksi urakoitsijapuolella, sähköverkkoyhtiöissä tai alan projektinhallinta- ja konsultointitehtävissä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä neuvottelutaitoja, yhteistyökykyä ja vastuullisuutta. Toiminnan ja yhteistyön kehittäminen on oleellinen osa rakennuttamispäällikön työtä, jolloin odotamme sinulta kehittymishalukkuutta ja näyttöjä aiemmin onnistuneesta kehittämistyöstä. Odotamme valittavalta henkilöltä vahvaa osaamista yhteistyöverkostoissa toimimisesta, sidosryhmätyöstä ja myös esiintymistilanteiden hallintaa. Tehtävä on esimiestehtävä. Toimipaikka on Laitilassa, ja työssä liikutaan joustavasti Vakka-Suomen alueella työmaakäyntien ollessa osa tehtävänkuvaa.

Vakka-Suomen Voima Oy tarjoaa vakavaraisen ja joustavan yhtiön henkilöstöedut, motivoivan työympäristön sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n seniorikonsultti Henri Huopalahti (puh. 050 406 5944 / henri.huopalahti@mps.fi) ma 6.8. klo 14-16 ja ti 14.8. klo 8-10. Toimita hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 19.8.2018 mennessä.