Rakennuttamispäällikkö, sähköliittymät
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6200km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme ja yhdistetään voimat!

Etsimme Verkkopalvelut-tiimiimme innostunutta, yhteistyökykyistä ja asiakaskeskeistä sähköliittymien rakennuttamispäällikköä. Asiakkaiden sujuva palvelu ja erinomainen palvelukokemus ovat keskeisimmät toimintaa ohjaavat tekijät. 

Toimit tehtävässäsi erittäin tiiviissä yhteistyössä kollegojen ja liittymien toteutuksesta vastaavan kumppanin kanssa. Huolehdit sähköverkon liittymien teknisistä toteutusperiaatteista ja yhtenäisistä työtavoista sekä teknisten palveluiden tavoitteiden mukaisista toimintavoista ja hyvästä palvelutasosta. Vastaat myös liittymien toteutuksen kumppanin toiminnan ohjauksesta sekä tavoitteiden mukaisesta palvelutason seurannasta. 

Tehtävässä pääset myös kehittämään toimintaa, prosesseja ja tietojärjestelmiä. Teknisen tuen ja koulutuksen tarjoaminen omalle ryhmälle sekä konsernin muille yksiköille ovat osa tehtäviäsi. Lisäksi tarvittaessa osallistut päivittäiseen liittymien asiakaspalvelutyöhön. Menestyäksesi roolissa sinulla on kiinnostusta ja aitoa intoa työskennellä asiakkaiden parhaaksi, kehityshalukkuutta ja oma-aloitteisuutta. Tehtävässä korostuu vahvat tiimityö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Toivomme, että sinulla on soveltuva tekninen koulutus sekä sinulta löytyy näyttöjä sähköinfran rakennuttamisesta ja KVR-urakoinnista kaupunki olosuhteissa.

Ilman yhteistyötä emme menesty, ja toimimme tiiviisti yhdessä niin sisäisten sidosryhmien kuin ulkoisten kumppanienkin kanssa. Menestyäksemme tarvitsemme toistemme tietoa, osaamista, kokemusta, näkemystä ja intohimoa. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi. Kaikki tieto on meillä lähtökohtaisesti yhteistä. Viestimme innostavasti – ihminen ihmiselle – ja kuuntelemme toistemme näkemyksiä aidosti. Kohtaamme toisemme rennosti titteleistä tai työvuosista viis.  Meillä saa jokainen olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin. Totuttuja toimintatapoja saa haastaa ja kyseenalaistaa sekä kannustamme uusien juttujen kokeilemista. Kun tiedämme yhteisen suunnan ja tavoitteen, ei ole syytä himmailla. Panemme siis tuulemaan! 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Antti Raassinalta antti.raassina@helen.fi tai p.050 314 6873. 

Kohtasivatko energiamme?  Hae tehtävää sähköisesti viimeistään su 2.8.2020 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1369619
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Raassina (antti.raassina (a) helen.fi)
  • Puhelin: 050 314 6873
  • Sijainti: Helsinki