(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamispäällikkö, Orimattilan kaupunki /
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Orimattila on kasvava ja kehittyvä n. 16 100 asukkaan maaseutukaupunki Päijät-Hämeessä. Meiltä on hyvät yhteydet eri puolille Suomea. Orimattilassa kohtaat kauniin maalaismaiseman ja vehreän luonnon. Keskustaan sijoittuvat peruspalvelut toimivat laadukkaasti ja asukkaiden arki on sujuvaa. Meillä huolehditaan niin ihmisistä kuin luonnostakin. Lisätietoja Orimattilasta löydät osoitteesta www.orimattila.fi

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖÄ

Rakennuttamispäällikkönä vastaat monipuolisten talonrakennushankkeiden rakennuttajatehtävistä kuten tilaajaohjauksesta, suunnitteluohjauksesta, kilpailutuksesta ja varsinaisesta rakennuttamisesta. Vastaat osaltasi eri hankkeiden laadullisesta ja taloudellisesta onnistumisesta.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työsi on itsenäistä ja vaihtelevaa. Arvostamme hankintalain, alan lainsäädännön ja rakentamisen yleisten laatuvaatimusten tuntemusta. Sinulla on hyvät organisointitaidot, pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja hakemaan ongelmatilanteisiin tarvittavat ratkaisut.

Tehtävässä edellytämme:

  • talonrakennuksen insinööritutkintoa
  • riittävää työkokemusta vastaavista työtehtävistä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, päätöksentekokykyä ja vastuullista työskentelytapaa

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän iloisessa ja jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Hae tehtävään heti Kuntarekryn kautta, kuitenkin viimeistään 31.10.2019 klo 15.00 mennessä. Hakuilmoitukset kokonaisuudessaan kelpoisuusvaatimuksineen osoitteessa www.orimattila.fi > työ ja yrittäminen > avoimet työpaikat sekä www.kuntarekry.fi. Kuntarekryn kohdenumero on 242177. Rekrytoinnissa avustaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa dipl.ins. Harri Vaittinen p. 040 5288 084. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.