(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen projektipäälliköitä ja asiantuntijoita
WSP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

WSP:n rakennuttamispalveluissa työskentelee yli 160 henkilöä eri puolella Suomea.

Haemme rakennuttamisen projektipäälliköitä ja asiantuntijoita WSP Oulun Rakennuttamispalveluihin. Tehtävät sisältävät monipuolisia toimistossa ja työmaalla toteutettavia rakennuttamis- ja valvontatehtäviä.

Odotamme hakijoiltamme vähintään rakennusmestarin koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta rakennuttajakonsultin ja valvonnan tehtävistä. 

Pystyt työskentelemään sujuvalla suomen kielellä. Hallitset talonrakennusalan normaalit ohjelmistot sekä MS Office-ohjelmiston ja omaksut uudet järjestelmät nopeasti.

Lisäksi arvostamme mm. seuraavia asioita:

  • RAV/Rap/Raps -pätevyys
  • Terve talo -koulutus
  • Kosteuskoordinaattorikoulutus

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten kohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa. Tarkempi toimenkuva räätälöidään joustavasti henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden.

Tehtävän hoitamiseen voi sisältyä Rakennuttamispalveluiden Oulun yksikön apulaisyksikönpäällikön tehtävä. Apulaisyksikönpäällikkönä toimit läheisessä yhteistyössä yksikönpäällikön kanssa yksikön johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Osallistut myös aktiivisesti tarjous- ja projektitoimintaan projektipäällikkönä ja erityisasiantuntijana. Yksikön johtamisessa osallistut esimerkiksi markkinointisuunnitelman tekemiseen ja toteutukseen, avainasiakashallinnan kehittämiseen sekä viestintään.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.9.2020 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Markku Seppälään p. 040 542 5425, markku.seppälä@wsp.com. Teemme haastatteluja jo hakuajan kuluessa.