Rakennuttamisen projektipäällikkö
Lakea

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita. Tule tutustumaan meihin osoitteessa www.lakea.fi

Toimintamme kasvaessa haemme Pääkaupunkiseudulle

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikön tehtävässä vastaat monipuolisten rakennuttamishankkeiden johtamisesta hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita päättäväisesti eteenpäin sekä hoidat yhteyksiä asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja viranomaistahoihin. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla lentokentän kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Lakea hankkii tarvitsemansa tontit itse ja toimii hankkeissaan sekä tilaajana että rakennuttajana. Lakea toimii myös rakennuttamiensa asuntojen myyjänä tai vuokraajana ja kantaa asumisaikaista vastuuta huolehtimalla valmistuneiden kohteiden isännöinnistä ja taloushallinnosta. Oman asuntotuotannon lisäksi Lakea rakennuttaa asuntoja myös muille toimijoille.

MITÄ PITÄISI OSATA?

Olet jo itsenäinen rakennuttamisen ammattilainen tai haluat kasvaa sellaiseksi. Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus rakennusprojektien läpiviennistä joko työmaatehtävistä tai rakennuttajan roolissa. Olet hyvä hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, omaat hyvät neuvottelutaidot ja kykenet päätöksentekoon paineen alla. Ennen kaikkea olet jämäkkä, toimeen tarttuva ja luottamusta herättävä henkilö ja haluat kehittyä jatkuvasti ammattilaisena.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- rakennusinsinöörin, DI:n, arkkitehdin tai muun teknisen alan soveltuvaa koulutusta
- kokemusta rakennuttamisen- tai muista vastaavista tehtävistä asuntotuotannon parissa
- rakentamistalouden hallintaa
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- sujuvaa toimistosovellusten ja muiden tarvittavien ohjelmistojen käyttötaitoa

MITÄ SAAT MEILTÄ?

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

MITEN HAET?

Lakea Oy toteuttaa tämän rekrytointitoimeksiannon yhteistyössä Adeccon kanssa, ja valittu henkilö tulee työllistymään vakituiseksi työntekijäksi suoraan Lakea Oy:lle. Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta, tai sähköpostiin juhani.aikas@adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, puh. 0406634711. Laita hakemukseen mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438544
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juhani Äikäs (juhani.aikas (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa