(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen projektipäällikkö
Diakonissalaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Meillä jokainen tekee työtä ihmisarvon puolesta. Työllistämme valtakunnallisesti noin 2300 henkilöä – tule mukaan tekemään työtä kanssamme, #sydänmukana

Diakonissalaitos on yli 150-vuotias säätiö ja yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin ja tytäryrityksemme Diakonissalaitoksen Hoivan kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme arkea.

Diakonissalaitoksen konserni omistaa ja hallinnoi lähes 200 M€ arvosta ja noin 200 000 m2 asuntoja ja toimitiloja pääosin pääkaupunkiseudulla. 

Parhaillaan on käynnissä useita uudisrakennushankkeita (sekä asuin- että hoivakiinteistöjä) joko omaan taseeseen tai pitkäaikaiseen vuokraukseen perustuen. Lisäksi konsernin vanhaa, osin suojeltua, rakennuskantaa peruskorjataan jatkuvasti. Kiinteistöomaisuudenhallinta-yksikkö (KIOM) vastaa Säätiökonsernin kiinteistöistä kokonaisvaltaisesti hallituksen hyväksymän kiinteistöstrategian mukaisesti.

Rakennuttamisen projektipäällikkönä kuulut rakennuttaminen-tiimiin ja pääset työskentelemään monipuolisten rakennuttamistehtävien parissa. Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti uudis- ja korjaushankkeidemme sekä tilamuutosten rakennuttamistehtävistä. Olet tiiviisti mukana isännöinnin, ylläpidon sekä muiden tukitoimintojen kehittämisessä. Edistät osaltasi säätiön kiinteistöomaisuuden arvon säilymistä ja kehittymistä sekä varmistat parhaat mahdolliset toimintaedellytykset kiinteistöissä toimiville ja asuville asiakkaillemme.

Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Alppikadulla. Rakennushankkeita on koko Suomen alueella, valtaosa kuitenkin pääkaupunkiseudulla. 

Oman auton käyttö tehtävässä on välttämätöntä. Toivomme, että sinulla on tehtävän edellyttämä riittävä työkokemus sekä tekninen koulutus. Odotamme tulevalta projektipäälliköltä innostunutta ja rohkeaa otetta omaan työhön. Projektipäälliköllä on hyvä kokonaiskuva rakennusalasta sekä rakennuttamisen eri muodoista ja erilaisten projektien haasteista. Hänellä pysyy kokonaiskuva kirkkaana siinäkin vaiheessa, kun muilla alkaa projekti karata käsistä. Sinulla on hyvä kirjallinen taito laatia sopimuksia, asiakirjoja, pöytäkirjoja ja raportteja. Tapaat työssäsi monia eri alan ammattilaisia, eikä sinulle tuota ongelmaa toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä ainutlaatuisessa työympäristössä sekä avoimen moniammatillisen tiimin. Meillä saat myös tehtävän vaativuutta vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat työterveyspalvelut ja Smartum-edun.

Huomaathan, että Diakonissalaitos on savuton työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää huumeseulan ja rokotussuojan tarkistuksen.

Lisätietoja antaa tarvittaessa rakennuttajapäällikkö Janne Koponen, janne.koponen@hdl.fi