(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Etsimme rakennuttamisen projektipäällikköä rentoon työyhteisöömme. Meitä yhdistää halu palvella asiakkaitamme paremmin ja tarjota entistä laajempaa asiantuntijaosaamista. Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti ja saatavissasi on alan parhaiden asiantuntijoiden tuki. Projektitiimimme kaipaa uutta Caveria, oletko se sinä?

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluvat:

  • asiantuntija- ja rakennuttamistehtävät ja niiden valvonta
  • rakennusteknisenä asiantuntijana toimiminen ja tiimin jäsenten tukeminen
  • kiinteistön teknisen ylläpitotoiminnan ohjaaminen ja valvonta
  • pitkän tähtäimen rakennustekninen korjaussuunnittelu
  • urakka-asiakirjojen laadinta ja suunnittelun ohjaus

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy aiempaa kokemusta rakennuttamisesta sekä projektien totutuksesta. Kykenet hahmottamaan eri kiinteistötyyppien rakennusteknisen kehityspotentiaalin ja elinkaaren. Olet palveluhenkinen ja luontaisten hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta pystyt esittämään toimenpide-ehdotuksia selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Toivomme sinulta rakennusinsinöörin / rakennusmestarin tai vastaavaa koulutusta. Englannin kielen osaaminen katsotaan myös eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Kai Lange p. 050 552 3002 #LI-TN1

Hae tehtävää 20.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.