(Poistunut julkaisusta)

Rakennuttamisen projektipäällikkö
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Haluaisitko sinä työskennellä asiantuntijana yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan kiinteistösijoittamisen ja toimitilavuokrauksen keskiöön Rakennuttamisen projektipäälliköksi. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Projektipäällikkönä vastaat sijoituskiinteistöjen korjaussaneeraushankkeista, vuokralaismuutoksista ja kiinteistön kehitysprojektien johtamisesta. Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista sekä työmaan valvonnasta. Vastuullasi on varmistaa sijoittajien varallisuuden kasvun, kiinteistöjen aktiivisen tuoton sekä vuokralaisten sujuvan arjen. Olet tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden kiinteistömanagerin kanssa kiinteistöjen elinkaarisuunnittelusta ja varmistat kiinteistöjen investointien toteutumisesta budjetoidusti. Sinulla on kokonaiskuva vastuullasi olevien projektien tilanteesta – tiedät missä ollaan, miten siihen on tultu ja miten mennään eteenpäin.

Työssäsi olet jatkuvasti yhteydessä omistajaan, vuokralaisiin, suunnittelijoihin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin kiinteistöjen rakennusprojektien aikana. Asiakkaillesi raportoit ja viestit proaktiivisesti projektien etenemisestä. Varmistat arjessa, että projekti sujuvat budjetin ja aikataulun mukaisesti laatua unohtamatta sekä viestintä eri osapuolille rullaa. Olet siis paljon vartijana. Kaikkea et suinkaan tee yksin vaan rinnallasi ovat parhaat palveluntarjoajat, kumppanit ja työkaverit. Kotipesäsi voi olla joko Helsingin tai Jyväskylän keskustan toimipisteessämme, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että liikkuvassa työssäsi et välttämättä toimistomme työtuoleja paljon kuluta. Toisaalta tämä on yksi työsi rikkauksista – vaihtelevat ja tapahtumantäyteiset työpäivät.

Meillä on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden isoin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi. Tästä seuraavaksi enemmän!

Starttisi meillä

Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkaveriisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi niiden kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme

Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Rakennuttamisen yksikkö koostuu 10 hengen tiimistä, jossa on laaja osaaminen eri rakennuttamispalveluiden osa-alueista, ja koko lähes 500 osaajan joukkomme on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.

Pohjoismaiden suurimpana toimijana ja kasvava yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.

Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.

Arjessasi tulee näkymään positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.

Meidän kanssa pääset rakentamaan, luomaan uutta. Niin konkreettisesti arjen työhömme kuin yrityksemme toimintamalleihin ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja vuokralaisten tyytyväisyyteen.

Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.

Näillä eväillä menestyt

Rakennuttamisen projektipäällikkönä työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä rakennuttamisen- ja korjausrakentamishankkeista. Sinulla on aikaisempaa kokemusta kokonaisvaltaisesta projektinjohdosta mm. suunnittelunohjaamisesta, urakkakilpailutuksesta, sopimusasiakirjoista sekä työmaavalvonnasta.  Sinulla on mahdollisesti työskentelyäsi tukevaa relevanttia koulutusta ja ennen kaikkea kiinnostusta rakennuttamispalveluita kohtaan.

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa ja taidat vaikuttavan sekä oikea-aikaisen viestinnän, myös englannin kielellä. Eikä haittaa ole, jos positiivisuus on yksi luonnettasi kuvaava piirre. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Tuomo juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Tuomon tavoitat numerosta 050 566 7172 seuraavasti: 7.11.2019 klo 14:00 - 16:00 ja 14.11.2019 klo 14:00 - 16:00. Voit myös laittaa sähköpostia tuomo.koikkalainen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 20.11.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.